Maandag 2 juli: exclusieve informatiemarkt De Cirkel

26 juni 2018

Droom je van een ruime woning in de directe omgeving van veel groen en water? Dan is De Cirkel misschien iets voor jou. Deze nieuwe woonbuurt in Hardenberg ligt aan de noordoostkant van de Van Coeverdenstraat en grenst aan de bestaande woningen in Marslanden.

Op maandag 2 juli, tussen 18:00 en 19:30 uur, organiseert de gemeente Hardenberg in samenwerking met Ter Steege Bouw Vastgoed Hardenberg een exclusieve informatiemarkt op locatie in De Cirkel.


Kom deze avond langs en maak vrijblijvend kennis met actuele en toekomstige nieuwbouwplannen. Ook kun je sfeer proeven in de nieuwe woonwijk. Een uitgelezen kans om te zien hoe jij straks woont.

De informatiemarkt vindt plaats ter hoogte van de Schoutenhof/Heemsermarsweg. Deze plek is voor fietsers en voetgangers goed bereikbaar vanuit de aangrenzende wijk Marslanden en de Amaliabrug.

Kom je met de auto? Dan bereik je de woonbuurt het beste vanuit de richting Collendoorn via de Havezateweg, Eugenboersdijk en Heemsermarsweg. Let op: er is een beperkt aantal parkeerplaatsen. Kom bij voorkeur lopend of met de fiets