6 rijwoningen De Cirkel II, Bouwnummer 1

Woonopp.

110 m2

Omschrijving

***BINNENKORT IN VERKOOP: 6 RIJWONINGEN IN PLAN DE CIRKEL II***

Binnenkort gaan wij in verkoop met 6 fraai ontworpen rijwoningen in De Cirkel II. Heb je belangstelling? Schrijf je dan snel in, dan ben je als eerste op de hoogte van de planning inzake start-verkoop!

Deze fraaie rijwoningen van Ter Steege worden in een eigentijds en onderscheidend ontwerp sleutelklaar gebouwd met hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Er is daarnaast eigen inbreng mogelijk inzake indeling en uitvoering. De woningen worden gebouwd in de mooie klassieke jaren 30 stijl met warmrode gevelstenen, royale dakoverstekken en fraaie details in het metselwerk. De hoge ramen zorgen voor veel lichtinval, waardoor er een groot ruimtelijk gevoel ontstaat.

Nieuwbouwwijk Marslanden heeft de nodige voorzieningen en winkels. Bovendien liggen het centrum van Hardenberg en de woonboulevard op loopafstand. De wijk Marslanden wordt in noordelijke richting uitgebreid. Het uitbreidingsgebied van Marslanden ligt aan de noordkant van de bestaande woonwijk, tussen de Collendoornerdijk, de Havezateweg, de Eugenboersdijk en de N34.

In deze wijk zijn de afgelopen jaren al circa 1.200 woningen gebouwd. Om te zorgen dat er voldoende nieuwe woningen zijn voor verschillende doelgroepen, wordt de wijk Marslanden richting het noorden uitgebreid. Deze uitbreiding betreft de ontwikkeling van de deelgebieden De Cirkel en Marshoogte, waar in totaal ruimte is voor circa 400 woningen. Ongeveer de helft hiervan wordt gebouwd in deelgebied De Cirkel.

Deelgebied De Cirkel ligt aan de noordoostkant van de Van Coeverdenstraat en grenst aan de bestaande woningen in Marslanden. De komende twee tot drie jaar worden hier circa 190 woningen gebouwd. Op de indicatieve verkavelingsschets is te zien waar de woningen gebouwd kunnen worden.

In Marslanden is het prettig wonen. Spelende kinderen en vriendelijke inwoners geven je een dorps gevoel. Omzien naar elkaar is er heel gewoon. Je voelt je er al snel thuis!

Lees meer...

Kenmerken

Algemeen

Koopsom
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
110 m2
Inhoud
377 m3

Indeling

Aantal kamers
5 kamers

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Wonen in de Cirkel

Is een ontwikkeling van Ter Steege Bouw Vastgoed

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Lamberink Financieel Adviseurs

Wil je op de hoogte
blijven?

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond Wonen in de Cirkel