Soort woonhuis

eengezinswoning, 2-onder-1-kapwoning

Koopsom

Vanaf € 292.500 - € 305.000 v.o.n.

Woonoppervlak

123 m2 tot 129 m2
Perceeloppervlakte
257 m2
Inhoud
369 m3 tot 387 m3

Omschrijving

*** VERKOOP GESTART ***

Marslanden is de jongste woonwijk van Hardenberg en breidt binnenkort stevig uit. Je woont er in een complete, eigentijdse en veelzijdige wijk in de directe omgeving van veel groen en water. In Marslanden is het prettig wonen. Spelende kinderen en vriendelijke inwoners geven je een dorps gevoel. Omzien naar elkaar is er heel gewoon. Je voelt zich er al snel thuis!

In deze mooie nieuwbouwwijk zijn wij gestart met de verkoop van de eerste fase van het project Wonen in de Cirkel in nieuwbouwwijk De Marslanden in Hardenberg. Deze eerste fase bestaat uit 10 woningen, waarvan 4 rijwoningen en 6 twee-onder-één-kapwoningen.

Deze fraaie twee-onder-één-kapwoningen van Ter Steege worden in een eigentijds en onderscheidend ontwerp sleutelklaar gebouwd met hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Ook is eigen inbreng met betrekking tot de indeling en de uitvoering van de woning van je keuze mogelijk. Kortom, een mooie woning die veel te bieden heeft.

In basis wordt deze mooie twee-onder-éénkapwoning opgeleverd met een straatgerichte woonkamer, half open keuken, aangebouwde garage, 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel en een ruime zolder. Verder worden deze mooie woningen standaard opgeleverd met vloerverwarming op de begane grond en pv-zonnepanelen op het dak.

Ben je geïnteresseerd en je wilt in aanmerking komen voor één van deze mooie woningen, neem dan nu contact met ons op.

Lees meer...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit woningtype per e-mail:

Heb je een vraag?

Neem contact op met onze makelaar

Wonen in de Cirkel

Is een ontwikkeling van Ter Steege Bouw Vastgoed

Voor financieel advies kunt u contact opnemen met Lamberink Financieel Adviseurs

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen over woningtype Twee-onder-één-kapwoning Type Lavendel in het project Wonen in de Cirkel